loading...

Йога-уикенд с Харилал Каранат в с. Ковачевица


31.05.2019 - 2.06.2019
Записване Галерия

Отново наближава пролетния сезон в Ковачевица, където за пореден път ще ни гостува и Харилал Каранат от Керала, Южна Индия

Харилал е едновременно йога-преподавател и йога-терапевт, който по изключително лесен и достъпен начин предава философията на йога. Тази година ще говори за желанията и очакванията - как да ги овладяваме и трасформираме, така че да не губим вътрешния си баланс.

Ще започваме деня си с медитация и асани.
В зависимост от времето ще имаме разходки в планината и околностите.
Свободното си време ще използваме за връзка с природата и себе си...

Всичко това ще бъде допълнено с невероятно вкусната храна и харизматично присъствие на Кремена Радулова.

Такса за участие:

190 лв., включваща спане, храна + всички практики и семинарна такса (настаняване на ашрамски принцип в ц-р Ведика: 8 легла, с 3 бани и WC)

/225 лв. - при настаняване в двойна стая със самостоятелни баня и WC, при двама души споделящи/

Пристигане: 18.00 ч. на 31 Май, петък
Отпътуване:  14.00 ч. на 2 Юни, неделя

Записването става чрез заплащане на аванс в р-р на 100 лв. по сметка на ЕТ Йога Лайф, BG97STSA93000019705252, основание: "Йога уикенд 31 май-2 Юни".


За повече информация: тел. 0889 667780 - Юлия Савова

---------------------------------------------------***------------------------------------------------------

"Йога - Ачаря Харилал е роден и израснал в традиционно южно-индийско семейство в Керала, Южна Индия. Основател и Директор е на Арша Йога Благотворителен Фонд в Индия. В продължение на няколко години изучава, преподава и живее в различни ашрами в Керала и Хималаите. Завършва Йога Терапия в Йога Университета VYASA, като дипломната му работа е на тема „Интегрален подход на Йога Терапия при психосоматични заболявания".

От 15 години организира различни курсове и обучения в Индия, Германия, Чешка Република и България, като паралелно с това дава и индивидуални терапевтични йога-консултации.
Със съпругата си поддържат малък семеен ашрам на брега на морето в Южна Индия, който регулярно е посещаван и от български групи. В България идва за пореден път."

Цена: BGN 190

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: с. Ковачевица