loading...

Гватемала и Белиз - Радостта да Бъда


6.01.2020 - 26.01.2020
Записване Галерия

РАДОСТТА ДА БЪДА

Духовно пътуване в Гватемала и Белиз

Скъпи приятели,

През февруари 2020 г., поемаме отново към Южна Америка, за да съпреживеем неподравената красота, богата история и силна енергия на Гватемала и Белиз.

Вулкани, джунгли и езера, величествени пирамиди и древни градове на маите, пъстри колониални градове и местни пазари с ръчно създадени сувенири, дълбокото синьо на океана и наситените окраски на неговите обитатели – ще наситим сетивата и вътрешните си усещания с всичко това. И разбира се, ще посрещаме деня с йога, ще го изпращаме с медитация, ще се свързваме с местата, които посещаваме с ритуали и наричания.

В Гватемала ще посетим: най-голямата и запазена пирамида от цивилизацията на маите Тикал, колониалния град Антигуа, столицата Гватемала сити, вулкана Пакая, езерото Атитлан, малките градчета, разположени около него и пъстрите им пазари.

В Белиз ще се потопим в живота на джунглата и в синьо-зелената красота на Карибско море. Ще се докоснем до едно от естествените чудеса на Земята – Голямата синя дупка, до спиращите дъха живи картини на океана, които цнетните корали и пъстри рибки, създават пред нас.

Приблизителните дати на пътешествието са между 10 и 23 февруари 2020 г., като в зависимост от полетите, могат да се променят леко.

Стойността на това трансформиращо случване е 1520 евро, разделени на две плащания от 500 евро, заплатени до 15 юни и 1020 евро – до 15 ноември 2019 г.

Тя включва: 13 нощувки със закуски в Гватемала и Белиз, всички трансфери, входните такси за пирамидите в Тикал и Сан Игнасио, пътуването с лодка по езерото Атитлан, застраховка с покритие от 10000 евро, всички йога и медитативни практики.

Това, което е необходимо да заплатите допълнително са: самолетните билети – за международния  - около 860 евро и вътрешния полет, лични разходи, изходни такси за Гватемала - около 30 щ. долара и Белиз - около 20 щ. долара, лични разходи.

Подробности за програмата и всичко, свързано с нея, може да получите и директно от нас – Дани: 0988 357813 и Мери: 0888 767636, които ще ви водим и ще се оставим да бъдем водени в него.  

Пътуването се организира чрез и с помощта на "Круиз Гуру" - туристическа агенция!

Цена: BGN 3040

Инструктори: Даниела Събева

Място на провеждане: Гватемала и Белиз