loading...

Здравословна консултация


15.02.2020 - 15.02.2020
Записване Галерия

В здравословна консултация с Висшия ви Аз ще разберете какво е реалното състояние на физическото ви и нефизически тела, какви са причините за това, кои са подходящите и благоприятни за вас възможности за:

- Успешно лечение;
- Отслабване, подобряване на тялото и фигурата;
- Повишаване на тонуса и здравето;
- Емоционална, мисловна и психическа стабилност;
- Преодоляване на стрес, депресия или други психически и емоционални състояния;
- С какво и как да подобрите здравето си: медитация, спорт, йога, дихателни или физически упражнения, хранителни навици, аромати, цветове и други въпроси, които ви касаят пряко /или ваше дете на възраст до 7-8 години.

Вие може да задавате въпроси за лекарства, болнични заведения, лекари, възможности и варианти за операция или друго лечение като време, място, хора и условия, които са добри за вас, както и да разберете причините за настоящото ви състояние.
Вашите представи и разбирания, навиците,  чувствата и мислите ви създават "енергиен кръг" и образ около вас и във вас. Това се отразява на тялото и здравето ви на психическо и физическо ниво.


Консултациите се провеждат от Силвия Събева - енергиен терапевт /лечител/ и канал за връзка с Висшите нива на Съзнание, вкл. Висшия ви Аз, в които тя прави преглед на енергийното ви състояние - аура, чакри, мисловно, емоционално, и др. В една консултация се обсъжда един въпрос, проблем, желание, които имате - пряко или косвено, свързан със здравословното ви състояние /или на детето ви/. Силвия създава "канал" за връзка с Висшия ви Аз и ви предава послания и препоръки, с които да постигнете желанието си, да разрешите проблема, да се оздравите.

!Вие може да:
- задавате въпроси само за себе си или ваше дете на възраст до 7-8 години;
- да водите запис и записки на разговора и посланията;
- да получите допълнителни услуги.

Още пояснения за лични сесии и консултации с Висшия ви Аз, чрез Силвия, можете да видите от тук.


На 14.02 от 18.30 до 19.00 ч. Силвия ще проведе среща по въпроси, свързани с енергийното лечение. Вход свободен!


Допълнителни услуги

Силвия Събева е практикуващ енергиен терапевт и може да изчисти енергийно (от вредни въздействия) вашите лекарства, бижута, естествени камъни и амулети или други енергийни носители; да зареди водата ви с положителна и жизнена енергия; да ви лекува, балансира и насочва как да подобрите състоянието си; да ви поясни връзката и влиянието на мислите ви, думите, емоциите, чувствата и други енергийни състояния върху живота и здравето ви /или на децата ви/.


Време, място, начин за провеждане:

Консултациите ще се провеждат от 13 до 15 февруари (с предварително записване до 11-ти), и запазване на час с предплащане.

Една консултация е с продължителност до 30 мин., цена 50 лв.;

- с допълнителни услуги и продължителност до 45 мин. - 75 лв.

Повече за Силвия Събева можете да видите тук: http://www.silviyasabeva.com/silviya

За допълнителни въпроси или пояснения:
тел.: 0888 996889 - Силвия Събева
        0887 979992 - Администрация Йога Дивали /всеки работен ден от 13.30 ч. до 19.30 ч., в събота - от 10 до 17 ч./

Цена: BGN 50

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Йога Дивали, бул. Витоша 93