loading...
Силвия Събева
Любима мисъл:
Да бъде светлина!

За контакти с Силвия Събева използвайте 0888996889

Силвия Събева


Както аз, така и всички хора, винаги сме били и ще бъдем във връзка с Енергията на Светлината, Любовта и Мъдростта. Това е нашата истинска същност, за която често забравяме, когато сме "облечени" в материални тела, обвързани с времето и пространството, в което живеем.
Една от разликите между мен и повечето хора е, че аз помня, търся и намирам тази връзка. Имах щастието в най-ранна детска възраст да съхраня спомена за истинската си природа.
Тогава връзката ми беше естествена, непреднамерена и неосъзната. Отключващ фактор за съзнателното ми търсене бяха картините, които получих на възраст около 4 год. Те съдържаха информация за основните кармични въпроси, които имам да разреша в сегашния си живот. Осъзнавах и намирах връзката с Истинската си Същност, Духовните ми водачи и Наставници в състояние бинду - на границата между сън и бодърстване. Като дете експериментирах и играех със Светлината за получаване на екстрасензорни възприятия, осъществяване на контакти с Енергийни същества от различни измерения.

Преди  години преминах обучение по Рейки, което провокира желанието ми за осъзнато и преднамерено ползване на Енергията както за собственото ми  лечение и израстване, така и за други хора.

Използвам Енергията на Светлината и собствената си връзка с Духовно извисени Същества, чрез които получавам информация за състоянието на съответния човек и начинът за провеждане на лечението му.
Нивото на което се намирам ми дава възможност да осъществявам контакт между човекът, който преминава лечението и Духовните същества от нефизическото измерение, без значение дали сме един до друг или ни дели голямо разстояние. Обикновено осъществявам връзка с невидимата, духовна същност на човека, която ние най-често наричаме «Висш Аз» или «Душа».
Самото лечение се извършва директно от Духовните същества / Обединените Висши Сили на Светлината/. Аз съм връзката, проводника между тях и човека.

С радост помагам на всеки, който желае да осъществи тази връзка, защото знанието и спомена за нашата истинска същност ни прави щастливи, цялостни и завършени.
Само когато сме истински свързани имаме силата да осъзнаваме, да творим, да се слеем със Светлината, с Извора, от който произлизаме.