loading...

ДИВАЛИ ПРАЗНИК - 22.10. - 17.30-20.30 ч.


22.10.2017 - 22.10.2017
Записване Галерия

Отново наближава особено специалният за нас момент в годината: ДИВАЛИ - празника на Светлината - който ни напомня да се отърсим от несигурности, колебания и съмнения, и се свържем с истинската своя същност - на радост и блаженство, дълбоко скрити в нас!

Дивали повелява да се освободим от старото, ненужното и непотребното, като пречистим себе си и своето пространство - за да поканим и увеличим енергията на благополучието,  радостта и просперитета!

Нека приемем тази специална енергия - да потърсим в себе си доброто, чистото и благородното, и да ги проявим по отношение на другите - чрез своите мисли, думи и дела!

А на 22.10, неделя, заповядайте да отпразнуваме Дивали заедно - ще пообщуваме, творим, попеем заедно - в обединяващия дух на Йога!
~~~
НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:-)

*Донесете шепа кестени, които ще използваме за творческата част на празника;

**Ако имате индийски дрехи и аксесоари - сложете ги, за повече усмивки и настроение :-)

***Вземете символичен подарък за размяна, който да съдържа нещо сладичко + вдъхновяваща мисъл/ послание/любим цитат - грижливо опаковани от вас!

Според традицията на Дивали, ще се "подсладим" с домашно приготвени "лакомства" - в което сте добре дошли да се включите и вие:-)

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Йога Център Дивали, бул. Витоша 93