loading...

Животът ни е като Луната. Има дни, в които тя е пълна и цяла и други, в които намалява, така и ние редуваме моменти на радост с такива, в които сме на кръстопът, когато важни решения трябва да вземем, избор правилен да направим, независимо дали се отнася до здравето, семейството, работата или децата. Тогава имаме нужда от подкрепа, напътствие и подадена ръка.   

Може би често чуваме „отговорите са в самите Вас”, но когато сме дълбоко свързани с дадена ситуация и изпълнени с емоциите, които тя предизвиква в нас, е трудно да стигнем до най-подходящото и правилно решение за себе си. Така както всички знаем, че съществува семенце във всеки плод, дори и без да го виждаме пред очите си, така и невидимите за очите ни същества са напълно реални и съществуват не някъде другаде, не далеч в пространството, а тук, сега, до нас.

Защо тогава не всеки един от нас е способен да ги види, да почувства тяхното любящо присъствие, да се възползва от тяхната помощ и подкрепа? Защото, повечето от нас са учени да вярват само на това, което виждат с очите си и докосват с ръцете си и така сами затварят пред себе си вратите към този така богат и прекрасен паралелен свят. И си спомнят за него когато живота ги постави на кръстопът, когато изправи предизвикателство пред тях – било то болест, трудна връзка, загуба, несигурност.

Подкрепа можем да получим от много невидими за очите ни Светли същества – ангели, архангели, възнесени учители, дори от Бог и Божествената майка. Връзката с тях се случва чрез едно свещено пространство наречено Акашови записи.
Думата Акаша произлиза от древния език санскрит и означава етер, пространство, небе, да заблестя, да се появя. Това е и първоначалото състояние на съществуване. Акаша е и звуковата вибрация, онази която изпълва пространството между всички светове и галактики, между молекулите в клетката, Божествената светлина.

Ние от Йога Дивали имаме удоволствието да ви представим една малка Светла група, чието вдъхновение и мощ е да помага на хората да намират отговорите, които търсят, да си припомнят кои са и защо са тук на Земята.
Това са Георги, Даниела, Юлиян.


За какво може да ги питате:
- За здравословни проблеми – да получите насочки за лечение и препоръки
- За хранителен режим
- За партньорство, семейство, деца
- За професионално развитие, бизнес проекти, корпоративни начинания
- За напътствия как да се справим с трудности и предизвикателства


Записването става чрез обаждане на 0988 35 78 13 или мейл на info@yogadiwali.bg

!!! Въпросите, които задавате е важно да са ясни, точни и недвусмислени.