loading...

В Светлината на Новото Време: среща на група Уксим София


23.02.2020 - 23.02.2020
Записване Галерия

Заповядайте на поредната месечна среща на българската група УКСИМ в София.

Тя е част от периодичните ни срещи, насочени към изразяване на Новите Енергии по интуитивен път, синхронизирайки своето индивидуално съзнание с Космическите вибрации, насочени към планетата ни в настоящия Преходен период.

Целта на групата ни е да бъдем в подкрепа на основната дейност, и идеи, стоящи зад Групата УКСИМ в Аржентина, която отразява бъдещия модел на съществуване и съжителство на планетата Земя. Това е един хармоничен и отдаден на служене живот, при който хората приемат висшата воля като ръководеща живота им, и поддържат неутралност на ментално и емоционално ниво, следвайки своя земен път. Паралелно с това се отнасят с уважение към минералното и растителното царства, спомагайки по този начин за успешното завършване на техния еволюционен цикъл, и респективно подпомагайки своя.

Тъй като тези идеи и принципи на съществуване дълбоко резонират с нашите вътрешни усещания, срещите на българската група отразяват тази енергия на взаимност и обединеност на съзнанията, акцентирайки върху семплия начин на живот и внасяне на повече тишина и интроспекция в живота си. По този начин се противопоставяме на материализма и консуматорството, увличащи все по-голям брой хора.

Добре дошли са всички, чувствайки се съпричастни към промените на Земята в момента, които със своите мисли, думи и действия допринасят за пречистването и извисяването на своето съзнание, а по този начин и на колективното.

НАЧАЛЕН ЧАС: 17.00 ч.

~  ВХОД СВОБОДЕН  ~

Инструктори: Даниела Събева, Юлия Савова

Място на провеждане: Йога Дивали, ул. И.Денкоглу 42, ет.2