loading...

Семинар Healing Love for Couples


3.06.2017 - 4.06.2017
Записване Галерия

Партньорските връзки в двойката са най-сложната област на човешкото взаимодействие, защото пречка за тях се явяват безброй несъзнателни фактори.

В този семинар ще изследваме корените на нашата женственост и мъжественост. Ще се опитаме да разберем целите и мисията на тези две противоположни енергии - Ин и Ян, а също така да разберем как работи принципът на тяхното единство вътре в нас.

Ще изследваме в дълбочина отношенията между жените и мъжете и най-важното е, че ще научим практики, които ни помагат да отворим сърцето си за любовта и да възстановим хармоничната връзка със себе си и с противоположния пол.

В този семинар ще се запознаем с най-важните несъзнателни фактори, които възпрепятстват хармоничните отношения. Представяме ясни идеи и техники за това как да открием и изчисти тези несъзнателни фактори.

Резултатът от този семинар трябва да бъде все по-голямо разбиране за това как да създадем хармонични взаимоотношения, в които мъж и жена взаимно обменят енергии и еднакво се подкрепят един друг в тяхното пътуване заедно.

Водещи:

Мариела Таскова - инфо ТУК

Дончо Лисийски - инфо ТУК

Цената е 170лв. за един и 300лв. за двойка.

Ще се проведе от 10:00 до 17:00 и в двата дни.

За записване: 0887 97 99 92 или чрез регистрационната форма на сайта ни.

Необходимо е да заплатите регистрационна такса в размер на 70лв., за да се счита мястото ви за запазено.

Цена: BGN 170

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Йога Център Дивали, бул. Витоша 93