loading...
Ралица Манова
Любима мисъл:
Двата най-важни дни в живота ти са денят, в който си се родил и денят, в който разбереш защо.
Марк Твен
За контакт

Ралица Манова


Хатха йога с дълбока релаксация,  Практика за вътрешното дете

Аз съм психолог по призвание и образование, но не съм от традиционните, по-скоро съм от онези, които не се придържат в рамката, а се чувстват най-способни да помагат на другите, когато са извън нея. Не вярвам, че в живота имаме проблеми, приемам всичко, което срещаме като предизвикателства, които ни помагат да взимаме уроците си и да трупаме опитността си пълноценно. А най-пълноценно можем да извървим и оценим пътя си, когато опознаем себе си; когато се приемем безусловно; когато се обикнем силно и когато се свържем със себе си в пълнота. Тогава можем да усетим истинската и блажена благодарност да имаме живота си, точно такъв, какъвто е. Йога е една от приказните пътечки, които ни водят точно към това.

Йога присъства в живота ми още от тийнейджърските ми години и от тогава до сега съм била в различна степен последователна в практиката си, но йогийската философия остана неизменно с мен, помагайки ми да изграждам и усъвършенствам личността си.

Преминала съм обучения за йога преподаватели за начинаещи към Йога Видя Гурукул, Насик, Индия и за Йога за деца към БФЙ, също и курс за работа с деца чрез йога по методите на R.Y.E.