loading...

Следобедна Въздушна Йога

Цени

Инструктори: Миряна Иванова

Следобедна Въздушна Йога

Една практика, която ще ви даде усещане за свобода и полет в средата на деня.

 Включете се в енергията на развиващия  се ден и дайте на тялото  благотворно движение, осъзнато отношение и хармонично въздействие върху  Тяло-Дух и Съзнание.

 Подходяща за всички възрастови групи , практиката е разработена  в тон с  универсалния йога  подход  към човешкия организъм, за да може  да се чувствате  тонизирани, силни и пълни с енергия, когато полетът с люлката завърши. Взаимодействието с люлката – хамак,  дава благоприятни възможности за различни разтягания, силови движения, извиващи и релаксиращи  позиции.  Ще си подарите усещания едновременно за   полет и лекота, физическа активност и душевен релакс, които ще заредят следобеда ви с радост от споделеното  изживяване.

Ако сте учащ или работещ, но можете да планирате по-свободно своето време, това е една добра възможност да дойдете в залата по Въздушна йога.

Тази практика е напълно достъпна както за практикували, така и за хора, които тепърва искат да открият Въздушна йога за себе си. Инструкторът се съобразява с възможностите на цялата група.

Ако имате  някакви здравословни проблеми е добре да уведомите лично водещия  инструктор преди  началото на практиката.