loading...

Йога за начинаещи

Цени

Инструктори: Биляна Вачева, Миряна Иванова, Анастасия Панайотова, Илиана Павлова, Ели Колева, Весела Божидарова, Вихра Маркова

Йога за начинаещи ви дава възможност да се запознаете с класическите принципи и методи в йога, като разтягате и укрепвате тялото си по един плавен и щадящ начин. 

Комплексите от асани (пози) в тази практика са основно средство за постигане на гъвкавост и издръжливост. Ще се научите да разчитате сигналите на тялото си; да го отпускате и релаксирате, редувайки динамика и покой. Ще усвоите техники за разтоварване от  ежедневния стрес, който неусетно се натрупва.
Дихателните упражнения, в комбинация с насочването на мисълта към различните части на тялото, спомагат за овладяване на стреса и съхраняване на енергията.

Практиките за начинаещи са насочени към раздвижване на ставите и гръбнака чрез различни комплекси от асани,  развиване на силата в основните мускулни групи в тялото, както и на освобождаване на напрежението в тях - чрез осъзнаване и релаксация.
Така се ускорява процеса на изчистване на токсини от тялото, както и освобождаване на блокажи от различни проблемни зони.

Целта на практиките е по щадящ начин да хармонизират нашата личност чрез древните методи на йога – така тялото ще е в добра форма, умът пречистен, а емоциите в баланс. Ежедневието ви ще е изпълнено с повече здраве и тонус, а вие ще сте по-радостни от това което СТЕ!

Хатха йога  за начинаещи е подходяща за хора от всички възрасти, и при редовна практика, за кратко време ще почувствате тялото си по-здраво и жизнено, а тонуса си - повишен!