loading...

Полет с Медитация


10.12.2017 - 10.12.2017
Записване Галерия

Имате възможността да се насладите на една вълнуваща практика, включваща йога и медитация в нежната прегръдка на люлката.

Въздушната йога е доказан, актуален начин да се отърсите от ежедневния стрес, като се забавлявате и се грижите за тялото си. Болките в гърба, присъщи за съвременния начин на живот отшумяват. Висейки свободно в люлката давате шанс на гръбнака си да се изпъне и заеме нормалната си форма, което се отразява ползотворно и върху работата на вътрешните органи. Въздушната йога повишава издръжливостта и гъвкавостта на тялото. Пози от йога (асани), които изискват повече физическо усилие, се изпълняват с лекота с помощта на люлката. Увеличава се кръвообращението и лимфния поток, подпомагайки имунитета. Мускулите на гърба и шията се разтягат под собствената си тежест и отпускайки се те намаляват напрежението в централната нервна система. Това са само част от ползите....

Медитацията е древна, специфична техника за успокояване на ума и за постигане на състояние на съзнанието, което е абсолютно различно от нормалното. В медитацията вие сте напълно будни и бодри, но умът ви не е фокусиран върху външния свят или върху събитията, той е ясен, релаксиран и фокусиран вътре в себе си. По време на медитативната практика ще насочим вниманието си към онези свои измерения, които рядко биват познавани - собствените ни най-дълбоки, най-вътрешни нива, които са по-дълбинни от процесите на мислене, анализиране, мечтаене, преживяване на емоциите или спомените. С потапянето в практиката ще установите и положителните резултати от медитацията - повишено настроение, яснота и осъзнаване, облекчение, в следствие на освобождаването от физическите, нервните и мисловните симптоми на стреса. Ще усетите тялото си релаксирано, умът ще се настрои на творческа вълна, ще станете по концентрирани, ще отбележите значително подобрение в здравето и отношенията си с хората. Човек, който медитира, се сдобива със спокоен ум и това повишава имунната му система, като намалява неговите реакции към стреса и болката. Методът на медитацията подтиква хората да разчитат на себе си и им помага да развият своята вътрешна сила, необходима за да се справят по-ефикасно с всички житейски предизвикателства.

Забравете страховете и предразсъдъците си и се доверете на люлката! Прекъсвайки връзката си със земята, ще откриете лесен, изключително приятен начин да подобрите своя тонус, издръжливост и да внесете хармония във вътрешния си свят.

Практиката е подходяща за тези, които искат да съзнаят себе си леки, финни и волни, като птици в полет.....

Водещ: Мария Илиева
Продължителност: 90 мин.
Цена: 20 лв. При заплащане до 30 ноември цената е 15 лв. Предварителното заплащане, гарантира запазено място!
Не важат карти Мултиспорт, Содексо и издадени от Дивали студио.
Тел. за записване : 0889 70 92 93


Цена: BGN 20

Инструктори: Мария Илиева

Място на провеждане: Йога Център Дивали, бул. Витоша 93