loading...

"Овладей Ума си" - медитация за практикуващи


28.01.2018 - 28.01.2018
Записване Галерия

В продължение на Курса по Медитация, ще упражняваме отново концентрацията на ума си чрез различни техники и методи, лесно приложими и подходящи за самостоятелна практика в къщи.

Вътрешната мотивация и самодисциплината са основни фактори за напредък!

Подобряването на концентрацията ни помага да сме по-продуктивни в работата си, да вземаме правилни решения и да живеем по-спокойно и хармонично.

* Със специалното участие на Монлам Гятсо - будистки монах от тибетската част на Хималаите.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Повече за ползите от медитацията

Човек, който медитира средно по 15 мин. на ден, се отличава с изключително спокойствие и ведрост.  Той често е усмихнат и излъчва положителна енергия в пространството около себе си. Много по-продуктивен е, тъй като умът му е фокусиран и не губи енергия чрез излишни мисли. Остава безпристрастен в критични ситуации, пред които е изправен в ежедневието.

Редовно медитиращият развива интуицията си, чрез която по-ясно улавя вътрешните импулси на душата - взема правилни решения без да се колебае, радва се на малките неща в живота, има положително отношение към света...

Целта на практиката е да усвоим лесни и достъпни техники за концентрация на ума, които ни подготвят да навлезем в състояние на медитация.

Неделя, от 17.00 до 18.30 ч. в зала Прана

Водещ: Юлия Савова

За повече информация и записване: тел 0889 667780

Цена: BGN 15

Инструктори: Юлия Савова

Място на провеждане: Йога Дивали център, Бул. Витоша 91-93