loading...

Нефритеното яйце - хармонизиране на вътрешното пространство


11.03.2018 - 11.03.2018
Записване Галерия

Нефритеното яйце e сред най-ценните женски украшения. Повишената жизненост, цялостното подмладяване на организма и нарастващото удовлетворение в интимния живот са само част от ползите, които можем да очакваме от редовната практика с него. Съществен ефект е и освобождаването от натрупаните с времето емоционални токсини. На по-фино ниво, практиките с нефритено яйце могат да бъдат катализатор на дълбоки вътрешни трансформации.

В семинара „Нефритеното яйце - хармонизиране на вътрешното пространство“  ще се запознаем с някои от начините да използваме нефритеното яйце, за да подхраним корените на своята женственост и да балансираме енергиите в тялото си. Ще разгледаме по-детайлно различните аспекти и специфики на практиката и ще открехнем вратата към един свят, изпълнен с мистерии.

Ще приключим с релаксация с пеещи купи, които ще ни потопят в море от лечебни вибрации с дълбоко въздействие върху всяка клетка в тялото. Звукът от тибетските купи премахва безпокойството, страховете и следите от негативни преживявания, дарява усещане за радост и мир, балансира енергията във всяка от чакрите.

Програма:

10:00 - 11:30 - практика

11:30 - 13:30 - лекция

13:30 - 14:00 - дискусия

14:00 - 14:30 - релаксация с пеещи тибетски купи

* За да се включите в семинара, не е задължително да притежавате нефритено яйце

* Информация и записване: 0877 06 77 40 - Стиляна

Цена: BGN 30

Инструктори: Стиляна Йорданова, Юлия Савова

Място на провеждане: Йога студио Дивали, бул. "Витоша" 93, зала Лотос