loading...
Миряна Иванова
Любима мисъл:
„Посей Мисъл и ще пожънеш Действие,
Посей Действие и ще пожънеш Навик,
Посей Навик и ще пожънеш Характер,
Култивирай Характер и ще формираш Съдбата си!“
Свами Шивананда
За контакт

Миряна Иванова


Хатха/Класическа Йога,  Въздушна йога за всички,  Въздушна йога за начало на деня,  Йога за начинаещи,  Следобедна Въздушна Йога,  Терапевтична Въздушна Йога

За мен йога е мъдрост и хармония.
Тя е лично изживяване – моят път към мен самата.

Много врати в живота ми се отвориха още с първите йога практики. Разкриване, разбиране, приемане, цялостност, единение - безкраен път  към  мен, но и към всички проявления на Вселената, тук и сега.

Този  процес на себеизследване и непрестанно развитие ще продължава,  защото съм убедена, че  всяко нещо в живота ми идва за да науча и разбера по-добре  себе си, както и  света, в който живея. И това пътешествие е прекрасно, когато е споделено, защото какъвто и талант да ти е отреден винаги имаш нужда от партньор, който да поощрява твоята дарба. А партньорството е процес, който се изгражда и подхранва, той не е даденост.

Вярвам, че йога е за всеки, който иска да развие себе си в посока на по-добро здраве, хармоничен живот, развитие на личността,  и да живее в синхрон с мъдростта на природата, която ни е създала.

Избирайки да практикуваме йога, ние несъмнено  подобряваме отношението си  към тялото и здравословните навици, режим на живот, грижим се по-добре за себе си, а това дава отражение и върху заобикалящата ни среда.
Ставаме по-осъзнати.
Йога е моя път  за духовно израстване и усъвършенстване.

Желанието ни да се чувстваме добре и да изглеждаме добре несъмнено е съчетано и с желанието на душата ни да обитава един по-добър, по-красив и хармоничен  свят.

Йога е в живота ми интензивно от осем години, като преминах обучение за преподаватели по йога към Yoga Alliance RYS200, Хатха йога 250 часа.
Желанието да водя практики по ВЪЗДУШНА ЙОГА се появи някак закономерно след като започнах активно да практикувам при Людмил Дренски.  Осъзнах, че люлката дава допълнителни възможности  за разтягащи и усукващи позиции, тренира гъвкавост и издръжливост, чрез   нов поглед и творчески  подход към йога асаните, а висенето с главата надолу внася в мен  още лекота и радост от всичко, което тялото ми успява да постигне. ВЪЗДУШНА ЙОГА е моя танц с люлка, който кара тялото ми да се чувства още по-живо, гъвкаво и в добра форма, а цялото ми същество след практика е в широка усмивка.
Всяка йога практика за мен е чисто вдъхновение, полет на тялото и съзнанието, а срещата ми с вас ми напомня, че всеки човек, ситуация или изживяване е мой учител и стимул да давам най-доброто от себе си. Благодарна съм, че сме заедно.