loading...

КЛАСИЧЕСКИ масаж

Масажисти: Людмил Дренски

Познат е като европейски или шведски масаж.
Прилага се с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Целта на масажа е стимулиране на имунната система, подобряване на кръвообращението и отпускане на мускулите, в резултат тялото се освобождава напълно от умората и стреса.
**************************************

РЕЛАКСИРАЩ масаж

Масажисти: Людмил Дренски

Отпуска тялото и намалява напрежението в ставите, освобождава ума от ежедневната доза отрицателни емоции и напрежение.

Възстановя душевното спокойствие, за да започнете новия ден заредени с енергия. Този масаж е подходящ за хора, подложени на голямо напрежение и стрес.
***************************************

ЛЕЧЕБЕН масаж

Масажисти: Людмил Дренски

Прилага се при различни заболявания на опорно - двигателният апарат и нервната система в подостър и хроничен стадий. Има за цел не само лечение, но и профилактика на усложненията съпътстващи много заболявания.

Най-добре изразен ефект има при: дископатии, лумбаго, дискова херния (преди и след операция), болки в гърба от различно естество, артрозни изменения в ставите, мускулни схващания, при хроничен плексит, след травматични увреди и др.

Масажът обхваща част от гърба, раменете, мишниците, врата и задната част на главата. Техниките на масаж и разпределението на времето за масажирания участък е различно. Определя се индивидуално от терапевта в зависимост от конкретния проблем.

**********************************************************************

ТАЙ масаж

Масажисти: Хаджиме

Тай масажът е основна част от традиционната тайландска медицина. Комбинира техники на натиск и подпомогнати йога позиции, основавайки се на принципи, близки и до Аюрведа и традиционната китайска медицина. Думата масаж всъщност не съответства напълно, тъй като тай-масажът е комплексна система, включваща обработване на меките тъкани, разтягане, усукване и работа със стави.

Произхода му е забулен в далечното минало преди повече от 1000 години, като е силно вероятно първоизточника му да е индийски лекар, който лично е лекувал Буда преди 2500 години. Тайланд е страна, получила влияния от близките страни в историята си, и в масажа могат да бъдат разпознати влияния от китайската и индийската медицина, йога-пози и други практики.
***************************************

ШИАТСУ

Масажисти: Хаджиме

Тялото на човек е уникална самоподдържаща се система с изключителна способност за самовъзстановяване. Съвременния начин на живот до голяма степен е притъпил тази ни способност, а древните източни масажи съдържат в себе си тайната на младостта и възстановяването на баланса между тяло, емоции и ум.

Шиатсу е една такава техника, създадена в Япония в началото на миналия век. Базирана е на акупресурата и съчетава в себе си различни терапевтични елементи. Изпълнява се през дрехи, като ползва масажни, притискащи, месещи, усукващи и други движения, целящи да премахнат болката, напрежението и различни видове травми, включително емоционални такива.

Основна цел при него, както при повечето източни масажи, е да се стимулира енергийния жизнен поток в тялото, което събужда скритите му сили за самовъзстановяване и подмладяване.

Ефекта от масажа е едновременно дълбоко-успокояващ и тонизиращ. Препоръчва се при хронична умора, претовареност на физическо и ментално ниво, болки в гърба, и др.
*****************************************

ЧИ НЕЙ ДЗАН

Масажист: Иван Петков

Енергийният масаж на вътрешните органи или Чи Ней Дзан е древна източна терапевтична масажна техника.Според древните даоси, които са систематизирали този масажен метод за поддържане на здравето и балансиране на различните видове жизнени енергии в тялото, вътрешните органи произвеждат и складират различен тип емоции. Отрицателните емоции са тези, които с времето се натрупват, понижават качеството на живот и са причина за появата на болестите и състаряването на тялото.
В Чи Ней Дзан се използват естественото протичане на лимфата, кръвният поток и жизнената енергия в тялото, за да се отстранят различни видове физиологични, емоционални и енергийни блокажи във вътрешните органи.
Масажът е съсредоточен предимно в коремната област, но се третират и части от гръдния кош, гърба и крайниците на клиента.


МАСАЖИСТИ:

Людмил Дренски

КЛАСИЧЕСКИ масаж ,  РЕЛАКСИРАЩ,  ЛЕЧЕБЕН

Практикувам йога повече от 20 години. За това време живота ме срещна с различни хора, поднесе ми всевъзможни предизвикателства, но през каквото и да преминавах, йога беше неотлъчно с мен. Преминавайки през различни предизвикателства с моето здраве постепенно навлязох в масажите като помощ за другите, която винаги с радост споделям. Съчетавам масажите с пракитки от лечение прана, което дава пълноценно и цялостно усещане за релаксиране и лечебен ефект при масажираните.

За контакти с Людмил Дренски използвайте 0988943034

Хаджиме

ТАЙ масаж,  ШИАТСУ

Роден в Япония, в индийско семейство, Хаджиме израства в Япония, като в последствие обикаля различни кътчета на света, черпейки вдъхновение и опит от древните холистични традиции на различни култури.

Опитен Хатха йога-преподавател и Рейки-мастър, Хаджиме успешно комбинира своите знания и практика в различни области, като прилага техниките на Тайландски масаж, Шиатсу и Традиционен Аюрведичен масаж с масла, за премахването на стрес, болки и други симптоми. При желание, съответната техника може да се комбинира с рейки и кристалотерапия, които допълват и подсилват ефекта от масажа.

За контакти с Хаджиме използвайте 0884749536

Иван Петков

ЧИ НЕЙ ДЗАН масаж

Повече от 20 години се занимавам с Ци Гун и даоска вътрешна култивация. Даоските практики развиват състрадание и като част от системата на Universal Healing Tao е развит цял клон от практики към другите хора – терапевтични и масажни методи. Дао е израз на естествените процеси във вселената. Масажът е проявление на най-естествения човешки начин на общуване, който познаваме още от нашето начало, още от раждането – докосването.
През 2012 година се сертифицирах в класическия масаж, за да получа нужната основа. След 2 годишно обучение, през 2014, се сертифицирах и като Чи Ней Дзан масажист. Мотивацията ми като масажист е да помагам чрез състрадание, разбиране и безусловна любов на всеки, който има нужда от външна подкрепа.

Енергийният масаж на вътрешните органи, както се превежда Чи Ней Дзан, е древна даоска терапевтична масажна техника. Целта на масажа е да балансира и хармонизира жизнената енергия в тялото. Това е процес, който се извършва на възможно най-дълбоко ниво – това на вътрешните органи и свързаните с тях системи и енергийни взаимодействия.

Прилагайки Чи Ней Дзан, установих каква сила има той в това да подкрепя и подпомага различни процеси, които са в застой и водят до понижаване качеството на живот. Масажът подпомага изкарването на застояли отрицателни емоции и токсини, за да бъдат трансформирани в положителни емоции.
Чи Ней Дзан носи здраве и вътрешна хармония.


За контакт с Иван Петков използвайте 0893 478 426

ЦЕНИ:

Видове масажи Времетраене цени
Класически масаж 60 мин.
90 мин.
40 лв.
50 лв.
Релаксиращ масаж 60 мин.
90 мин.
40 лв.
50 лв.
Лечебен масаж 60 мин.
90 мин.
40 лв.
50 лв.
Тай масаж 60 мин.
90 мин.
45 лв.
60 лв.
Шиатсу 60 мин.
90 мин.
50 лв.
70 лв.
Релаксиращ тай масаж 60 мин.
90 мин.
60 лв.
80 лв.
Терапевтичен тай масаж 30 мин. 45 лв.
Тай масаж за бременни 60 мин.
30 мин.
50 лв.
35 лв.

ВСИЧКИ ЦЕНИ СА БЕЗ ДДС!

Можете да направите подарък ваучер за масажите, които предлагаме!

Масажите в студио Йога Дивали се осъществяват само с предварително уговорени часове!

Йога Дивали си запазва правото на промени в цените.