loading...
Марина Желева
Любима мисъл:
"Йога е не само познаеш себе си, но и да приложиш това знание в ежедневието. Всеки от нас носи неизказано обещание и потенциал. Всеки има уникален принос в света. Голямото ни умение е да осъзнаем и проявим този потенциал. Това умело действие се нарича йога." - Симон Хаас
За контакт

Марина Желева


Хатха-виняса йога

Животът и ученето на йога в Индия и Европа, в различни йога ашрами и общности, започна за мен преди 10 години. Оттогава изучавам йога, мантра медитация и ведическа философия и продължавам да се убеждавам, че те са изключително актуални и приложими в съвременния свят. Дипломирах се като учител по йога през 2017 г. с 200-часов сертификационнен курс към Yoga Alliance в Ashram OM, Испания и курс към Inbound Yoga Academy във Вриндаван, Индия.

Преподаването на йога както и хората, които срещам по пътя си, ми помагат да дефинирам по-ясно целта си. Тя е скромен опит да уча и да служа. Йога ми помага да виждам общите неща помежду ни. Напомня ми, че сме част от божественото и че търсим едно и също, което наричаме с различни имена.

Истински вярвам, че йога ще ни направи по-щастливи и здрави, само ако изпитаме силата й сами. Тя има потенциала да ни доведе до онова състояние на щастие и любов, което винаги носим в себе си. Просто трябва да започнем с първата крачка.