loading...
Магдалена Георгиева
Любима мисъл:
„Далеч извън твоя интелект, далеч отвъд твоето разбиране, лежи неизчерпаемо знание и богатство, енергия и сила, мир и радост.“ Свами Вишну Девананда
За контакт

Магдалена Георгиева


Хатха / Класическа Йога

Влечението ми към духовния аспект на съществуването започна когато бях на 15 години и направих първият си неуспешен опит да избягам в манастир. В последствие, през 2011 година продължих съзнателно да изследвам и търся смисъла на живота, като преминах през опознаване и практикуване на различни учения - светлинни медитации, зен практики, себеизследване, калиграфия, тантра, а през април 2016 година попаднах на първия ми кундалини йога-ритрийт. По-късно през същата година завърших първия си обучителен курс по хатха йога в Естония, след което започнах да практикувам всяка сутрин. През Август месец 2017 завърших TTC 200 Hatha yoga към Йога Дивали и оттогава преподавам класическа йога.
В центъра на живота, който водя, е личната ми сутрешна практика. Тя ми позволява да се завърна към собствената си присъственост и стабилност, да имам енергия да се справя с предизвикателствата на деня, и бъда достъпна и полезна за нуждите на хората около мен.
Интересувам се от дълбокия смисъл на йога и веданта-философията, и ежедневно откривам нови въпроси, на които продължавам да търся отговори.
Вярвам, че независимо в каква ситуация се намира човек, вътре в него е заложено да търси и да открие есенцията, и да върви напред и нагоре. Йога ни дава последователен, систематизиран подход как да излекуваме живота си, да разцъфнем в силата си, и да живеем в полза на другите.