loading...
Людмил Дренски
Любима мисъл:
"Милостта е по-силна от твоята съпротива!"
Б.К.Тиртха Свами
За контакт

Людмил Дренски


Хатха Йога,  Въздушна йога за всички,  Въздушна йога за начало на деня,  Динамична Въздушна йога,  МС Йога,  SLO MO Въздушна йога

Йога се появи в живота  ми колкото случайно, толкова и закономерно в началото на 1994 г. От тогава не съм спирал да живея с йога. Тя ме е подкрепяла и в леки, и в тежки моменти.
За тези 20 години животът ме срещна с различни хора, поднесе ми всевъзможни предизвикателства, но през каквото и да преминавах, йога беше неотлъчно с мен.

За мен тя е личната ми връзка с Божественото. Помага ми да го виждам както в света наоколо, така и във всеки отделен човек. Тази връзка се усилва или намалява в зависимост от нашата практика и постоянство.

Моят първи учител беше Венцислав Евтимов. С времето задълбочих практиката и познанията си и това ме доведе до момента, в който почувствах необходимост да започна да споделям тази безгранична мъдрост и с другите. Радостен съм, когато успея да запаля интереса към йога в хората.

Едно от нещата, които разбрах е, че йога не ти дава безсмъртие, но те прави по-гъвкав в бурята на живота.

През 2012 година животът ми отправи своето предизвикателство - краката ми решиха, че имат нужда от почивка и постепенно спряха да изпълняват основната си функция – да се движат. Много съм им благодарен, защото те ми подариха идеята: „Ако забравиш да вървиш, научи се да летиш!“.  Така някак съвсем естествено и закономерно се роди... Въздушната йога. Тя е мое любимо дете, моето лечение и споделено вдъхновение.
Предизвикателствата в живота не спират, но с йога те са по-цветни и... забавни, така че: Приветствам ви предизвикателства!

Дипломиран йога инструктор съм, със завършено 2 годишно обучение в курс за следдипломна квалификация за йога инструктори към НСА.