loading...

Лични Годишни Послания и Бизнес Годишни Послания за 2020 година


10.01.2020 - 31.01.2020
Записване Галерия

Личните Годишни Послания ви дават пълна информация за цялата 2020 година по дати, дни и периоди, за различни области от вашия живот: работа, пари, жилище, семейство, обучение, любов и други.

Бизнес Годишните Послания ви показват най-благоприятните възможности през цялата година за всичко свързано с парите, работата ви, проекти, сделки, имоти и други материални ценности, дейности и състояния.

Годишните послания са безценно ръководство, което може да предотврати ненужни загуби на време, средства и енергия, защото ви показват подходящите за вас възможности, условия от време, начини и действия, валидни само и единствено за вас, съобразно личната ви специфика, вибрацията на годината, личната ви еволюция и вибрация.
Посланията се предават в писмен вид чрез "канал" /ченълинг/ - Силвия Събева, след поискване, с подадена "заявка" и осъществено плащане, и според желанията ви и реда за изпълнението им.

Освен че са изпълнени с любов и мъдрост, Годишните Послания са изключително ценни за личната ви ориентация и еволюция. В тях ще откриете подходящите за вас начини и подходите, с които да преодолявате емоциите, изпитанията и слабостите си, да активирате приоритетните и силните страни и области, с които да напредвате по-леко и благоприятно.

Всеки човек може да поиска Лични Годишни Послания за текущата, или за предстоящата година – за себе си и за собствените си деца**, за близки, за подарък / виж **

**Според Законите на Вселената може да искате лечение и информация за децата си на възраст до 7 години. За деца след тази възраст, за ваши близки - съпруг/а, приятели и др., трябва да имате тяхното желание или съгласие за "снемане" на информация.
 
Заявка за получаване на Лични Годишни Послания можете да изпратите на адрес silvisabeva@gmail.com, или на място в Йога Център Дивали, гр.София:

Моля за снемане на Лично годишно послание:

1. За мен /име, фамилия, дата и място на раждане, местожителство/
и / или
2. За детето ми, съпруг/а, друг /име, фамилия, дата и място на раждане, местожителство/

С прикрепени:
- Имената на поръчителя /Вашите/, местожителството Ви /град/, тел.номер, E-mail
- Документ за внесена такса в Йога Център Дивали, София
- Дата

Посланията се получават на подадения от вас имейл адрес за срок до 7 работни дни, след получената "заявка" и внесена такса.

За допълнителни въпроси или пояснения:
тел.: 0888 996889 - Силвия Събева
        0887 979992 - Администрация Йога Дивали /всеки работен ден от 13.30 ч. до 19.30 ч., в събота - от 10 до 17 ч./

Пример за приложението на личните годишни послания, както и отзиви и впечатления на хора, заявили и получили такива, можете да прочетете на личния сайт на Силвия Събева:  http://www.silviyasabeva.com/poslaniya/lichni-godishni-poslaniya

Цена: BGN 150

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Дистанционно