loading...

Лични Послания за 2019 г.


25.11.2018 - 31.12.2018
Записване Галерия

Личнитe Годишни Послания са прекрасна възможност да видите какво ви е подготвила 2019 година в личен план. Те ще ви покажат вашите най-силни и слаби периоди, месеци, числа и дни през годината, в отделни области на живота - работа, приятелства, развитие, любов, пари, и др. Ще разкрият специфичните възможности и перспективи, които ви се дават през 2019 г. - като ви помагат и насочват през цялата година!

В посланията се съдържа информация за това, кога и как да реализирате желанията си, за да постигнете възможно най-добри резултати през годината. Ще получите насоки за подходящи, и неблагоприятни, моменти - по дати, дни, месеци, числа, периоди.

Посланията се предават чрез "канал" /ченълинг/ - Силвия Събева - специално и единствено за вас, от Висшият ви Аз, и Духовните водачи.
Това ги прави изключително ценни за личната ви ориентация, и еволюция, тъй като заедно с посланията, Висшият ви Аз и Духовните водачи, ви насочват към начините и подходите, с които да преодолявате изпитанията и слабостите си, да активирате приоритетните и силните страни и области, с които да напредвате по-леко и благоприятно.        

Годишни Послания може да поискате за себе си, *децата си, за близки, за подарък (посланията се предават в писмен вид).

*Според Законите на Вселената може да искате лечение и Информация за децата си на възраст до 7 години. За деца след тази възраст, както и за ваши близки и приятели, е нужно да имате тяхното съгласие за "снемане" на Информация! 

Лични Послания може да заявите като попълните електронния формуляр тук (горе в дясно: Записване), подавайки следната информация:

Име, фамилия, дата, място на раждане, местожителство - уточнявайки: "за мен", "детето ми", /съпруг/а/, друг (както вашите данни, така и на този за когото са предназначени). Личната информация ще бъде използвана единствено за целите на снемане на Посланията!

Ако заявите Посланията между 1 - 30 Ноември, ползвате отстъпка, и ги получавате за 120 лв.

*Формулярът се попълва след внесена такса в Йога Дивали!

Цена: BGN 150

Инструктори: Силвия Събева

Място на провеждане: Дистанционно