loading...

Добре дошли в пространството на Новото Време!

Попаднали сте тук защото сърцето ви е подсказало, че има и други, алтернативни начини за преодоляване на предизвикателствата в живота - за лечение, пречистване и хармонизиране; за по-лесно намиране на правилни решения в трудни ситуации; за препоръки и съвети за подходящ хранителен (или друг) режим. И всичко това  - конкретно за Вас,  в реално време, от разстояние - до мястото, където се намирате!

АКТУАЛНО ПРЕЗ АПРИЛ

Месец Април е насочен към ПРОГРЕС, успехи, чудеса и СВОБОДА.
Вярвате ли - всичко до което се докоснете може да ви носи свобода, мечтите да се случват леко, а живота да е низ от чудеса. Това касае както постиженията и успехите ви, доброто самочувствие и здраве, така и отношенията ви, партньорството и любовта...
Вие ще почувствате това, и повече от-
1. Он-лайн личните лечебно-балансиращи сесии през Април.
-във вторник с Висшият Аз /Духовните водачи/
-в четвъртък - с Архангел Метатрон /наричан още "гласът на Бога", княз на Архангелите/
* сесиите са най-мощния "инструмент" за енергийно пречистване, лечение и балансиране,
 който действа в реално време; сесиите съчетават предаване на енергия и информация - виж още долу.
2. Програмите с насочена енергия ви дават пълна свобода да бъдете където сте, и да приемате енергия и информация с конкретни цели. През април това са :
*Програма ПРОГРЕС - с начало 7 април, и включени 12 поредни енергийни
процедури, насочени към сбъдването на желания, прогрес, реализация, успехи във всяка област от живота и желанията ви
*Програма Нова СВОБОДА -  с енергия Диамантена Светлина, и  Арх. Метатрон, ще ви помогне да бъдете себе си, Да сте свободни за да правите /имате/ бъдете- това, което, както и когато искате.

Услугите се извършват от Силвия Събева
Заявка за участие, записване и предплащане на услугите може да направите на място в Йога Център Дивали, след устно потвърждаване за тяхното извършване от Силвия Събева.
Вижте повече в анонса за Април,http://www.silviyasabeva.com/aktualno и попитайте лично за подходящите за вас възможности.
Тел. за връзка и записване- 0888 996889
---------
Он-лайн сесията ви облива с енергията, любовта, присъствието на Архангел Метатрон.
Потопете се в прегръдката на Архангел Метатрон, за да ви насочи и поучи с Мъдростта си, да ви лекува и дари с Божествена енергия и сила​, да влее вяра и любов в живота ви, и вас самите, защото вие заслужавате това !

Он-лайн Лични,лечебни, духовни сесии* с Архангел Метатрон ще се провеждат на 6, 20, 27 април 2017 г./четвъртък/, по SKYPE, в часовете от 10.00 до 11.30ч. и от 17.30 до 18.30 ч.

С продължителност на една сесия от 30 до 40 мин., и предварително записване* на тел.: 0888 996889 от 9 до 9.30ч и от 12 до 12.30ч. в делнични дни

*часовете са ограничени, и се запазват при предплащане
--------
Сесиите са най-мощният "инструмент" за лечение и балансиране в реално време. Това са процедури, с които получавате енергия и информация, където и да се намирате, и резултатите от които възприемате незабавно. Част от усещанията и резултатите в течение на една сесия са: подобряване на здравето,знание, спокойствие и мъдрост, емоционално и мисловно равновесие, повишаване на общата вибрация и усещания. На физическо ниво често се постига незабавно оздравяване, или облекчаване и подобряване на състоянията при голяма част от заболяванията, независимо какви са. Заедно с мощната лечебно-балансираща енергия, получавате и Информация, като Послания и препоръки, които ви дават: отговари на въпросите, които имате, показват начини и техники с които да постигнете желанията си, подходи-как да продължите ,да подобрите здравето си, или да имате това, което искате, и други полезни за вас насоки.
Енергията и Информация, които получавате и чувствате в течение на сесията, се предава чрез "канал" /ефирна-енергийно -информационна невидима връзка/, от Силвия Събева до вас чрез: Висшият Ви /и/или/Божествен Аз, Архангели, и/или други Висши енергийни форми.
Предложения и препоръки:
Вие може да запишете сесията на носител и да я прослушвате отново, когато ви е нужно,защото енергията в нея отново ще се активира и ще ви помага. Водене на зиписки на хартия-Посланията и насоките е правилно да се запишат и на хартия, за по-лесно четене и усвояване, и за проследяване на инфомацията, дадена в тях като-методи, време и др.подходящи подходи. Записките трябва да са кратки но ясни,защото те се свързани с настоящите ви цели , желания и възможности, които с времето ще се променят.
ПОДРОБНОСТИ И АКТУАЛНИ ДАТИ/ЧАСОВЕ за сесии и консултации ще видите от "актуално"-http://www.silviyasabeva.com/aktualno
Записване се прави само лично и по телефон!

~~~

Заявете своите "ЛИЧНИ ГОДИШНИ ПОСЛАНИЯ за 2017 г." ! Повече информация как да го направите вижте тук

За записване и контакт: Силвия Събева тел. 0888 99 68 89 (между 9.00 - 9.30 ч., и 12.00 - 12.30 ч.​)