loading...

"Космическо познание за едно ново човечество": уикенд-семинар


23.05.2017 - 28.05.2017
Записване Галерия

Човечеството и планетата навлязоха в нов цикъл. Космическите закони започнаха да се проявяват чрез една непозната енергетична условност. Нови знания се предлагат на всички, които търсят въвеждането на хармония и мир на Земята. От Южна Америка се излъчва новото познание за тези трансцедентални времена.

Даниел Галиардо, инструктор-спиритуалист, предлага своята Космогония като инструмент за пробуждане на човешкото съзнание. В тези срещи на учение и интроспекция, информацията за извънземни и междуземни цивилизации се задълбочава, както и всичко, свързано с трансцеденцията на Кармичния закон, деактивиране на чакрите, пробуждане на нова енергийна верига, имплантиране на нов генетичен код, извисяване на ума и емоциите, сближаване с енергията на душата, пробуждане на интуицията, живот в хармония и равновесие и още много въпроси, необходими за преодоляване на трудностите и изпитанията, които животът ни предлага.
В различни страни и континенти Даниел Гаглиардо стимулира хората към осъществяване на единство с космическата есенция, намираща се в дълбоката същност на всеки един.

Събитието ще се проведе в център "Ведика", с. Ковачевица, където чистата енергия и непосредстен досег с планината ще подпомогнат проясняването и разширяването на съзнанието, необходими за възприемане на новите енергии.

Необходимо е предварително записване, поради ограничения брой места! За допълнителна информация: тел 0988357813 или 0887 97 99 92

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Възможности и условия за настаняване:

* ц-р Ведика: спалня за 8 души, споделящи 3 бани и WC (на обявената цена от 215 лв!)

* Къща за гости: двойна стая със самостоятелен санитарен възел - 240 лв.

!! В ритрийта може да се включите за по-малко дни, срещу цена на ден от 43 лв за настаняване в ц-р Ведика (или 48 лв. в Къща за гости, вкл. храна!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

** На 21.05 от 15:00 ч. ще се проведе среща - разгвор с Даниел Галиардо в Йога Център Дивали, бул. Витоша 93.

Цена: BGN 215

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Ведика - център за йога и духовни практики, с. Ковачевица