loading...

"Как да осъществим своите желания" - практически курс в с. Рибарица


22.09.2018 - 24.09.2018
Записване Галерия

Правилното изразяване на желанията ни, или словесната им формулировка, е едно от най-важните  условия за осъществяване на целите, желанията и проектите ни. На 22 септември е есенно равноденствие /Кръстовден/ - един от най-силните дни в годината, за сътворяване и сбъдване на желания!

Каним ви сред красивата природа на с.Рибарица, където чистият въздух, спокойствието и контакта с природата, ще ви помогнат по-бързо да се освободите от тревогите и напрежението.

Под формата на занимателни игри и практики, лекции и общуване - ръководени от енергийния терапевт Силвия Събева - ще получите практикчески насоки, как да постигате желанията си с успех и лекота!

Програмата включва: 5 практически занятия, всяко от 45 до 75 мин., разпределени в сеанси по 2 на ден - преди обяд, и след обяд - на 22 и 23 септ., и един сеанс преди обяд на 24 септ. 2018 г.  

Курса включва също методи и медитации, примери и пояснения за приложение на практиките в ежедневието, според принципите и законите на Вселената, и това как да ги съотнесете към действителността и сътворяването. Ще ви помогне да постигате това, което искате, по начин който ви харесва! Ще разберете и защо понякога не получавате това, което искате; кои желания са благоприятни за вас, кога и как да се настроите за получаването им - както и други приятни и полезни насоки за по-удовлетворяващ живот.

Рибарица предлага възможност и за други приятни преживявания, като разходки, риболов, или пълна почивка.

* В курса може да се включите както на място, така и он-лайн

За записване и повече информация: silvisabeva@gmail.com, тел: 0888 996 889

* Таксата за участие не покрива разходите за настаняване и храна! Всеки участник сам ги организира, според предпочитанията си!

**Програмата по дни и часове ще получите при потвърдено участие, след записване!

Цена: BGN 85

Инструктори: Силвия Събева

Място на провеждане: с. Рибарица, (или он-лайн!)