loading...

Йога с Пеещи купи

Цени

Инструктори: Юлия Савова

Динамична и силно раздвижваща практика в първата си част, последвана от продължителна дълбока релаксация, под звуците на Пеещи купи - целяща бързо да възстанови енергията ви в средата на деня.

Първите 30 минути представляват виняса, под формата на осъзнато и ритмично изпълнение на Суря Намаскар (Слънчев поздрав), който премахва всякаква скованост и напрежение. В съчетание с уджай-дишане, движенията стават плавни и преливащи едно в друго, което равномерно разпределя и насочва енергийния поток до части в тялото, които не раздвижвате редовно.  Във втората, 30-минутна част - чрез дълбоко отпускане - тялото, ума и сетивата са приведени в хармония и равновесие, под звуците на пеещи тибетски купи.

Пеещите купи потапят в море от лечебни вибрации, които дълбоко въздействат върху всяка клетка в тялото. Те премахват безпокойства, страхове и следи от негативни преживявания; даряват усещане за радост и спокойствие. Балансират енергията във всяка една от 7-те чакри, като водят до пълно себеотпускане на физическо, ментално и емоционално ниво.

* Практиката е подходяща за хора, занимаващи се с йога, или поне познаващи Суря Намаскар!

Допълнителни ползи от звукотерапията с пеещи купи:

* балансира двете мозъчни полукълба
* изчиства негативна енергия
* успокоява
* възстановява по-бързо тъканите след оперативна намеса
* подобрява съня
* премахва блокажи и елиминира токсини
* стимулира ендокринната система и подобрява хормоналния баланс
* балансира кръвообращението и лимфния поток
* повишава жизнената и творческа енергия
* укрепва интуицията и повишава мотивацията
* свързва с висшата ви същност
* внася положителна промяна в навиците и моделите на поведение