loading...
Стиляна Йорданова
Любима мисъл:
„В този живот ние не можем да извършим велики неща. Можем да извършим само малки неща с голяма любов.“
Майка Тереза
За контактГрафик

Стиляна Йорданова


Въздушна йога за всички,  Въздушна йога за начало на деня,  Шакти Йога (женски енергийни практики),  Въздушна Йога за жени,  Следобедна Въздушна Йога

Йога навлезе в живота ми през 2009 г. Тогава бях в много труден период, чувствах се изгубена и не знаех какво да правя. Тя ми помогна  да осъзная смисъла на предизвикателствата, пред които бях изправена, и ми даде силата да продължа уверено напред. Йога беше, и продължава да бъде, моята „пътеводна светлина“, чрез нея се научих да избирам това, което е добро, да се отнасям към себе си и към другите с търпение, приемане и нежност. Колкото по-дълбоко навлизам в дебрите на това необятно наследство, толкова по-свързана и в хармония се чувствам  със заобикалящия ме свят, толкова по-голям смисъл откривам в наглед случайните събития, които чертаят житейския ми път. Чрез Йога се научих да черпя мъдрост и сила от извора на своята автентичност, все по-дълбоко опознавам същинската си природа и израствам, следвайки законите, на които тя се подчинява.

Усещайки с всяка клетка от съществото си благотворния ефект от прилагането на различните аспекти на Йога в живота ми, изпитвам силна потребност да предам наученото на повече хора. Прекрасно е, когато човек се чувства здрав и щастлив, но още по-прекрасно е, когато това е споделено и с всички останали.

Вдъхновяващото едномесечно обучение за преподавател по Хатха Йога към международната организация Yoga Alliance International, както и двете по-кратки обучения за инструктор по Йога и Йога за деца, ми дадоха уменията и увереността, необходими за моите първи крачки в преподаването.

Надграждащото обучение по Въздушна Йога при Людмил Дренски беше естествено продължение на стремежа да развивам и обогатявам своите умения. Съприкосновението на тялото с люлката носи усещането за лекота, свобода, полет, но едновременно с това - за упора и сигурност. Практиката ми помага да бъда по-гъвкава и жизнена, зарежда ме с радост, а висенето с главата надолу ми дава и една по-различна гледна точка към живота и света.