loading...
Мирослава Бранкова
Любима мисъл:
"Най-хубавия ден? Днешният
Най-голямото щастие? Да бъдеш полезен
Най-добрата защита? Усмивката
Единствената реалност - любовта"
Майка Тереза
За контакт

Мирослава Бранкова


При гръбначно-ставни проблеми

Първата ми среща с йога беше по време на следването ми в Национална Спортна Академия. Последва пауза, допреди 5 години, когато отново се появи и настани трайно в живота ми.

Навлизането ми в дълбините на йога ставаше и продължава да става стъпка по стъпка, като всяка следваща отваря нова вратичка и ме докосва все по-дълбоко. Практикуването на йога ми дава усещането за лекота и стабилност на тялото, усещане за здраве, друга осъзнатост към мислите и чувствата си, отношението към външния свят и връзката ми с него. Тези усещания са толкова хубави и вдъхновяващи, че неизбежно се появява желанието да ги споделяш с другите!

Пътя на себепознание и усъвършенстване ме отведе в Южна Индия, в ашрама на Харилал и Мира Каранат. По същото време започнах и да преподавам. Преминала съм едномесечно интензивно обучение за преподаватели по Хатха йога, сертифицирано към Yoga Alliance. Изучавам Аюрведа при д-р Заркова, аюрведично хранене при Юри Ковачев. Участвала съм в редица семинари на тема йога и медитация.