loading...

postnatalКУРС ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО ЙОГА

"ВЪВ ФОРМА СЛЕД РАЖДАНЕТО" - 55 ЧАСА


07 - 11 април 2020 г. 

Раждането
е един от най-силните и вълнуващи моменти в живота на жената и начинът, по който протича оказва огромно влияние върху всички аспекти от личността и. То я въвежна във вълнуващата, дълбоко трансформираща роля на майка и открива за нея светът на служенето, израстването и безусловната любов, които родителството носи със себе си.

Промените в тялото и психиката в периода на бременността и изживяването на раждането са огромни.  В допълнение на физическите изменения, жената често усеща как емоциите и се движат нагоре и надолу, в резултат от промененият и начин на живот, напускането на работа, тревогата от това да е майка за пръв път в живота си, или предизвикателството да се грижи едновременно за повече от едно дете.

В този изтощителен и едновременно деликатен период обучителният курс „Във форма след раждането“ разглежда начините за възстановяване на  физическата и емоционална сила и енергия,  изграждане на позитивна нагласа към майчинството, повторното свързване на жената с тялото и. Той помага за преодоляване на  предизвикателствата, типични за следродилния период.

„Във форма след раждането“ предлага богат набор от теория и практики:
- за повишаване на енергията  и възстановява здравината на тялото, особено в тези части, които са били подложени на изключително натоварване през периода на бременността – коремните мускули, кръста, мускулите на тазовото дъно
- помагащи на жената да остане спокойна в моментите на стрес и да се справи по-лесно с новия си начин на живот, изпълнен с нови отговорности, умора и недостатъчно време за сън и почивка.


КУРСЪТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА:

•    Йога преподаватели
•    Здравни специалисти, работещи с жени /акушерки, физиотерапевти, масажисти, нутриционисти, психолози/.
•    Бременни и родили жени
•    Жени, страдащи от Сакроилиачна ставна дисфункция , Диастаза, Ишиас, Обща лумбална болка, Пролапс, Инконтиненция


ТАКСА И МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ:

Такса за участие:   480 лв.

*Записването става със заплащане на регистрационна такса от 200 лв. до 15.03.2020 г.
Останалата сума е дължима при започване на обучението!

Обучението се провежда в Йога център "Дивали" на бул. "Витоша" 93.


ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ КЪМ УЧАСТНИЦИТЕ:

•    Попълнен формуляр за участие
•    Провеждане на предварителна среща - разговор
•    Заплащане на авансова такса от 200 лв