loading...

Индивидуални занимания

Цени

Инструктори: Николина Пелова, Елена Михайлова, Даниела Събева, Людмил Дренски, Светлана Русева, Анастасия Панайотова

Първоначално йога е била преподавана от един учител на един ученик.
Великите древни учители са разбирали важността на индивидуалния подход към специфичните нужди на всеки отделен ученик.

В днешно време индивидуалният час позволява по-личен подход към Вашата практика. Независимо дали започвате сега, или се стремите да задълбочите настоящата си практика, дали желаете да излекувате травма, или да се освободите от определено заболяване, индивидуалните йога занимания са безценно средство за практикуващите от всички нива и опитности.

Можете сами да изберете инструктор, с когото да работите или да ни се доверите в избора на преподавател, който да удовлетвори в максимална степен вашите специфични потребности.

Нашите инструктори могат да разработят за вас лична програма за практикуване у дома, според Вашите нужди.   

Защо да изберем индивидуален урок?

За начинаещи
Като начинаещ/а може да се притеснявате от условията на общата "класна стая". Индивидуалните занимания дават възможност на инструктора да Ви отдели лично внимание и да се погрижи да получите възможно най-подходящите за Вас първоначални напътствия. Този вид занимания могат да Ви помогнат успешно да се приобщите към груповите занимания.

За по-опитни ученици
Индивидуалните занимания са идеалното средство за напредък в усвояване на йога техниките. Те биха Ви помогнали да получите по-дълбоко разбиране за някои пози, или да задълбочите знанията и усещанията си за такива, които Ви затрудняват.
Нашите инструктори могат да Ви помогнат за усвояване на разтягането и издължаването в позите, да поправят неосъзнаваните грешки, да дадат напътствия как най-добре да практикувате сами у дома. Може да научите повече за йога философията  или други аспекти на йога практиките, свързани с медитация, релаксация или дихателни упражнения.

Терапевтични йога консултации
За тези от Вас, които работят по лечение на някакъв здравословен проблем, терапевтичните практики могат да Ви помогнат да прилагате йога безопасно и да се възползвате от привилегията на осъзнатото самолечение. Тук се учите как да адаптирате йога към Вашите нужди или спрямо конкретното Ви здравословно състояние. Учите се как да се справите с конкретен здравословен проблем и да отстраните болката и страданията, съпътстващи живота ви. Ако сте изправени пред здравословни предизвикателства, нашите опитни учители ще Ви помогнат да подобрите състоянието си, да намалите симптомите и да повишите качеството на живота си. 

Йога програма след раждането
Бременността и раждането са изключително интензивни периоди в живота на жената, свързани с огромни промени в тялото и психиката й. Раждането поставя началото на нови отговорности  
В тези часове ще подготвим програма, съобразена с вашите индивидуални потребности в периода след раждането.