loading...

Едномесечна академия за тийнейджъри "Разгръщане на потенциала"


2.06.2018 - 1.07.2018
Записване Галерия

Академия за тийнейджъри "Разгръщане на потенциала" е създадена с много любов и вяра в подрастващото поколение. Защото у всеки един са заложени неограничени потенциал и възможности. Всеки идва на този свят и в този си живот със своята уникалност, дарби и таланти. Всеки идва с конкретна мисия и опитност, през която е избрал да премине.

Академията е вдъхновена от вярата, че е важно тийнейджърите да бъдат подкрепени в пътя им на сътворяване. Да бъдат придружени в най-вълнуващия период от живота на всеки човек, а именно този, в който изграждат личността си и сътворяват себе си.

Тази академия е за всички мечтатели, които искат да се свържат със себе си и да разгърнат потенциала си в пълнота.

Академията ще:

 • помогне на всеки да открие най-ценните си ресурси и да ги използва правилно, за да развива и усъвършенства себе си.
 • научи всички да се свързват с вътрешния си глас и да му се доверяват. Ще има за цел да научи всички да следват сърцето си и винаги да вярват в мечтите си.
 • научи всички да живеят в пълна заедност с другите, да проявяват добродетели и да работят в екип, като се развиват взаимно.

В академията: 

 • Всеки един ще разкрие уникалния инструментариум, който носи в себе си още от самото си раждане и ще започне да го използва.
 • Всички ще се учат да бъдат лидери и да повеждат другите, споделяйки с тях най-ценните си качества и способности.
 • всеки ще усвои техники, с които сам да управлява себе си, да се мотивира, концентрира, да повишава вниманието и паметта си, да учи по-успешно и продуктивно.
 • Всеки ще се научи да познава и управлява емоциите си и различните си състояние - ще опознае източниците на тези състояние и емоции, ще опознае вътрешния си свят, за да приема себе си в цялата си красота.
 • Всеки ще се научи на самодисциплина и пълноценно управление на времето.

Програмата включва:

 •  Групова работа: 10  тренинга – събота и неделя от 10:00 до 14:00 часа
 •  Индивидуална работа: 4 лични консултации за целия период – веднъж седмично/60-90 мин. (по предварително зададен график)
 •  Семинар за родителите на участниците в академията (след четвъртия тренинг/ на 11.06 от 18:30 до 21:00 ч.)
 •  Индивидуална среща с всеки родител, включваща анализ и насоки/ 60-90 мин. (след 2-рия тренинг/ възможност за записване на часове от 04.06 до 24.06)

Програмата на академията е създадена специално, за да обслужи всички заложени цели. Използвани са техники от приложна психология; техники за работа с деца по методите на RYE (Изследване на йога в образованието); техники от иновативни подходи в работата с деца и юноши. За анализите и индивидуалната работа са използвани дълбинна астрология и психология.

Такса за участие и условия за записване:

 • Такса за участие: 400 лв (цената включва 10 групови тренинга, 4 индивидуални консултации, семинар за родителите, 1 консултация с родител/ите на всеки участник) 
 • При записване се заплаща регистрационна такса от 200 лв, а останалата част се доплаща до 10.06.
 • При заплащане на цялата сума до 10.05 цената е 360 лв. (получавате 10% намаление)
 • Записването в академията става след интервю с кандидата и един от родителите му.
 • Записване на тел.: 0887 102 933 или на имейл: rali.manova@gmail.com
 • Кандидатстването е до 25.05!

Ралица Манова:

“Аз съм психолог, сертифициран водещ на практики по семейно-родови отношения и йога преподавател.

Създвам различни програми за работа с деца и възрастни, интегрирайки в едно много и различни техники. Имам холистичен поглед, опирам се на психология, метафизика (психосоматика), енергийни методи на работа, астрология, йога и други духовни учения.

Работя с деца още от времето, когато аз бех дете. Когато бях ученичка участвах в различни програми “Връстници обучават връстници”, гледах малки дечица почасово; като студентка работех в детски център, имах стажове в училища и детски градина със СОП групи, успоредно започнах да се занимавам и с йога за деца, а по-късно започнах да работя с тях и професионално като психолог.

Вярвам, че всички ние сме деца, независимо от възрастта си. Дори в работата си с възрастни, аз работя с техните вътрешни деца и им помагам да излекуват детските травми. Вярвам, че децата имат нужда от любов, грижа, разбиране и приемане. Вярвам, че имат нужда от помощ да се свържат със себе си и да живеят мисията на живота си в пълнота и лекота с целия потенциал на личността си. Вярвам, че мога да ги придружа и подкрепя в този процес и от цялото си сърце искам да го правя. “

Цена: BGN 400

Инструктори: Ралица Манова

Място на провеждане: Йога Център Дивали, бул. Витоша 91