loading...

ДУХОВНО ПЪТУВАНЕ ДО АРЖЕНТИНА Април 2018


8.04.2018 - 16.04.2018
Записване Галерия

ПО ПЪТЯ НА СВЕТЛИНАТА И ВЪТРЕШНАТА ТИШИНА

Една уникална възможност за всеки, съпричастен на промените, случващи се на Земята и осъзнал ги като своя мисия и възможност за духовно израстване - за разширяване на съзнанието, за увеличаване на Светлината и на вътрешната тишина в себе си.

Даниел Гаглиардо, основател на УКСИМ - планетарен център за подкрепа на Земята и Човечеството  в Преходния период - предоставя специална възможност на българска група да пребивава в центъра от 8 до 16 Април, 2018 г.
Центърът се намира в Сиера дел Сиело/ "Небесната Планина"/- в близост до гр. Кордоба, Аржентина.

Добре дошъл е да се включи всеки, следващ пътя на сърцето си, на Светлината и на безусловната Любов - помагащи ни да живеем в хармония със себе си и външния свят. Всеки, вдъхновен от идеята да съ-творява Новата реалност в Новото време. Бъдете водени от интуицията си и вътрешната мъдрост, в решението си да предприемете това пътуване!

За престоят в центъра няма определена такса - даренията са пожелателни, според личната преценка и възможностите на участниците!

*Желаещите да се включат, следва да организират самостоятелно своите самолетни билети и транспорт до центъра, и след това обратно до летището!

По-долу поместваме информация от център УСКИМ, до всеки проявил желание да го посети:

"Дейностите, които се развиват от Уксим в Сиера дел Сиело, са насочени към непрекъснато упражняване на интроспекция. Постоянно живеещите там, както и гостите, в единство търсят отговор на съществуването от една позиция на отдаване и духовно опознаване.
Мълчанието и интроспекцията в нашия център са инструменти за изследване на вътрешното ни пространство.

Храним се в мълчание, в опит да развием обновени състояния на съществуване. Нашата диета е веган, изразявайки едно истинско еволюционно хранене. По този начин сътрудничим с Живота, присъстващ във всяко едно от царствата, които съставят нашата планета, и същевременно намаляваме своята плътност.

През седмицата в центъра се развиват различни планирани дейности: в сряда и събота - открити срещи за задълбочаване на знанията с Даниел Гаглиардо; в четвъртък - напяване на мантри за хармонизиране и синхронизиране на индивидуалната енергия с космическата.
Неделните дни са предназначени  за усамотяване и задълбочаване на мълчанието.

Паралелно с това, в Сиера дел Сиело протичат следните различни дейности: грижи за зеленчуковите, овощните градини и цветята; селекция на семена. Задачи свързани със строителство, боядисване и ремонти. Кухня и правене на хляб. Поддържане на пътеки и пътища. Пребиваващите в центъра приемат в братско единство хармонизирането на живота във всяка една от дейностите, които групата развива, като в този процес, на участниците мълчаливо се разкрива есенцията на един нов планетарен цикъл.

Произведенията на Даниел Гаглиардо, както написаните, така и записаните, се намират на разположение в библиотеката и видеотеката на Уксим, и са достъпни за всеки проявяващ желание да задълбочава знанията си, свързани с настоящите човешки и планетарни нужди.

Желаещите да заявят престой в центъра, е необходимо да изпратят следната инфомация на:  uksim@uksim.org.ar
- двете си имена, възраст, физически ограничения или здравословни проблеми;
- точна дата на пристигане и заминаване от центъра

*Препоръчително е да заявите желанието си за престой в УКСИМ достатъчно рано. След изпращане на молбата, е необходимо да получите отговор от нас!

** В случаите на семейства, гостите не могат да бъдат настанени в едно и също помещение - по този начин работата на учение и интроспекция (основна причина за отсядане в центъра) няма да бъде повлияна от енергиите, ръководещи ежедневието на индивидите.

                                                         ………………
Сиера дел Сиело е център за планетарна служба, намиращ се в една планинска зона на Кордоба, Аржентина, приблизително 16 км от Капила дел Монте/Capilla del Monte/; Quebrada de la Luna/Кебрада де ла Луна – Лунната Долина/ - между планините Уриторко/Uritorco/ и Пахаришо/Pajarillo/, Ruta Provincial 17,km 7, пътя за Онгамира/Ongamira/. Тъй като няма транспорт до центъра, необходимо е да вземете такси в селището Капила дел Монте!
    ***
В ЦЕНТЪРА Е ЗАБРАНЕНО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ! ПО ТОЗИ НАЧИН ПРЕСТОЯТ ВИ ЩЕ БЪДЕ МАКСИМАЛНО ПОЛЗОТВОРЕН, БЕЗ ДА ОТВЛИЧАТЕ ВНИМАНИЕТО СИ С ИДВАЩИ ОТ ВЪН ПРОБЛЕМИ.
                                                        
Центърът предлага четири хранения /веган/ - домашно приготвен пълнозърнест хляб, питейна вода от собствен източник и отвари и чайове от билки и растения, набрани в околността, или от насажденията в градините на центъра.     
 
Забранено е внасянето и използването на наркотици, цигари, алкохол и газирани напитки, както и храни от животински произход!
Допустими са: сухи плодове и ядки, мед, оризови крекери...

При неспазване на по-горните изисквания, или неадекватно поведение, престоя ви в центъра може да бъде прекъснат по-рано.
                                                 
WWW.UKSIM.ORG.AR
ЕMAIL: uksim@uksim.org.ar
WhatsApp: +549 3548 564874

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: Аржентина