loading...

Докосване до извора чрез книгите на Даниел Гаглиардо: събота, 23.02.'19


23.02.2019 - 23.02.2019
Записване Галерия

Скъпи приятели,

Живеем в уникално време, с невероятни възможности за личностна духовна трансформация! 

От 1988 насам планетата и човечеството се намират в един изключителен период - прехода от мъжка енергия, доминирана от рационалния, логически ум - към женската, ръководена от интуицията. Нови и различни от познатите ни досега енергии започнаха да се проявяват на Земята, чиято цел е стимулиране и укрепване на т.н. дясно съзнание.

Да настроим себе си към тези енергии, с дълбока отдаденост ни помага Даниел Гаглиардо. Наричат го духовен „инструктор“ на Новото познание, който подпомага настоящия преход на Земята, и пробуждането на това ново съзнание у нас.

Даниел Гаглиардо е един от малкото инструктори на Новото Време, засягащ тези теми. Основател на Център за Служба на Планетата - УКСИМ, той стимулира хората към осъществяване на единство с космическата същност във всеки.
Даниел предава Новото познание в директни срещи с хората, посещаващи духовния център Уксим, по време на пътуванията си в различни страни, както и чрез книгите си.
Две от тях преди месец бяха издадени и на български език - със съдействието и подкрепата на Йога Дивали, и много други съмишленици.

Тъй като, изложеното в книгите, дълбоко отразява нашето усещане за случващото се на Земята - бихме искали да спомогнем за това, те да достигнат до повече сродни души, които със сигурност ще намерят в тях отговор на множество въпроси, свързани с незримото и неизвестното.

За целта ви каним на представянето на книгите в събота, 23.02. от 15.00 до 17.00 ч. в зала Лотос на бул. Витоша 91-93.

"Пътят на Поклонника Еркс и Разкритието на Ансенуса" e посветена на тези, чието личностно и еволюционно развитие ги отвежда към осъзнаването на дълбоката връзка между всичко във Вселената, и се превръща в единствен смисъл на съществуването им в едно с космическия живот. Пропита с посланията и мощната енергия, която извисените междуземни Йерархии излъчват чрез нея, книгата ни води към едно по-разширено ниво на съзнание.

„Еволюционно хранене“ е фокусирана върху осъзнаването, че чрез храненето ние влизаме в контакт с растителното и минералното царство, и можем да подпомогнем тяхната еволюция, подхранвайки едновременно с това телата си. Тя ни учи да погледнем на храненето като един нов начин за взаимодействие и коопериране между всичко живо на земята, а не за механична употреба и "кръвопролитие".

По време на представянето ще разкажем малко повече за Космософията на Даниел Гаглиардо представена в неговите книги, както и за посещението и 1-седмичния ни престой в центъра Уксим, Аржентина, през м. Май, 2018 г. - което само по себе си беше едно дълбоко-трансформиращо преживяване.

Ще покажем и видео-материал с част от срещите на Даниел с българската публика през 2018 г. Ще побеседваме за темите, които ни вълнуват, и касаят настоящето и бъдещето на всички нас.

Каним ви на тази среща с отворени съзнания и сърца...

Вход свободен!

Инструктори: Даниела Събева, Биляна Вачева, Юлия Савова

Място на провеждане: Йога Дивали, бул. Витоша 93, зала Лотос