loading...

„Болестта като път” - Семинар на д-р Рюдигер


25.11.2017 - 25.11.2017
Записване Галерия

Д-р Рюдигер Далке преобръща представите ни за болестите

Самият той е с медицинско образование, но още на двайсет и няколко започва да търси отговори за болестите в натуропатията. Трупа познания повече от десетилетие, преди да се осмели да отвори през 1990 г. свой собствен терапевтичен център.
Д-р Рюдигер Далке смята, че животът резонира спрямо онова, което му изпращаме. С други думи, всичко, което ни се случва – включително и болестите, е рефлекс на нашите мисли и убеждения. Много важен за практиката му е Хермес Трисмегист, който се свързва през Средновековието примерно с алхимията.
Немският лекар създава система от лесни методи, които да ни държат далеч от болестите. Огромна популярност добива след излизането на книгата му „Болестта като път”, която е издадена и на български. Всеки симптом, казва той в нея, е някаква същностна липса, израз на психологически конфликти и символ на екзистенциалните проблеми, с които сами се борим.
Именно това ще е акцентът и на срещата с д-р Далке в София. Специалистът ще покаже на всички, които искат истински да разберат какво е отключило болестите им, как да разкриват причините, довели ги до това състояние. От физическото страдание ще поведе присъстващите към психологическите проблеми. И ще ги насочи към правилно разбиране на страданието като такова.
Семинарът на д-р Рюдигер е едно от най-очакваните събития тази есен за всички, които искат да живеят осъзнато. Ще се проведе на 25 ноември в една от залите на НДК. Повече подробности, пък и билет, ще можете да си осигурите от Йога Дивали.

Цената на билета е 230 лв.
Всички посетители на Йога Дивали ползват 39 лв отстъпка от нея и могат да го закупят на 199 лв.

25.11.2017, Събота, 09:00ч. - 16:00ч.
Зала 2 - Театър "Азарян", НДК

Цена: BGN 199

Инструктори: гост-лектор

Място на провеждане: НДК