loading...

7-дневен йога-лагер в тишина: 18-25 Август, '18


18.08.2018 - 25.08.2018
Записване Галерия

Вътрешната тишина е извор на хармония и радост. Ако вече сте се докоснали до нея, и желаете отново да я преживеете - това е вашата ваканция! А ако не сте, но искате да се обърнете навътре - добре дошли сте също!

Благородното мълчание е един прекрасен начин да се откъснем от обичайната рутина на ежедневието. То ни умиротворява, и помага да съхраним енергията, която обичайно губим в разговори - като я използваме за духовни цели.

Планината и контакта с природата помагат на сетивата да се пречистят, а ума - да се успокои. Колкото по-малко мисли има в него, толкова по-радостни и удовлетворени се чувстваме в живота си.

През тази седмица ще се оставим да бъдем водени от интуицията си, като правим това, което чувстваме отвътре. Ще има ежедневни йога-практики, разходки в планината, време за творчество и декоративни изкуства, работа в градината - в които може да се включите по желание.

През останалото време сте свободни да четете, пишете и съзерцавате... в тишина!

Храната ще бъде веган, приготвена от Кремена Радулова, на принципа на Еволюционното хранене - едновременно пречистваща и балансираща. Ще се храним бавно, с осъзнаване...

*С цел поддържане на чиста енергийна среда, не се допуска употребата на алкохол, цигари и месо!

Както и ползването на телефони и други устройства ще бъде ограничено до 1 час дневно, в определено време, основно за текстови съобщения!

По този начин ще се откъснете от ежедневните фактори, както и ще сведете до минимум потока несъществена информация, който достига до вас несъзнателно всеки ден, обременявайки подсъзнанието ви.

---

Обявената цена е при настаняване на споделен принцип в ц-р Ведика /обща спалня (само жени!) - с 3 бани и 4 WC.

*Срещу доплащане от 70 лв. можете да бъдете настанени в двойна стая, със самостоятелни баня и WC.

Записването става чрез попълване на формуляр за участие (горе в дясно) и заплащане на 50% от таксата, по сметка на ЕТ Йога Лайф, BG97STSA93000019705252, основание: "Йога-лагер 18-25 Август, 2018"

Повече информация на тел. 0889 667780 - Юлия Савова

Цена: BGN 420

Инструктори: Юлия Савова

Място на провеждане: Център за Единство и Хармония - Ведика